ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το ΝP10® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο σε Βιταμινές, μέταλλα, L-Arginine των ομάδων Β, C και D με φυτικά εκχυλίσματα Αrginine, Betaglucan, Ucaria, Astragalus και Echinacea, χρήσιμα σε περίπτωση ανεπάρκειας ή αυξημένης ανάγκης για να υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του σώματος. Η Βιταμίνη C και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες ενώ η Βιταμίνη D στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και η Βιοτίνη συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενώ η Βιταμίνη Β5 και η Βιταμίνη C στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Η Βιταμίνη Β2 προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες ενώ οι βιταμίνες C, B3, B5 συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

Το NP-10® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο σε βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, L-αργινίνη και εκχυλίσματα φυτών. Χρήσιμα σε περίπτωση ανεπάρκειας ή αυξημένης ανάγκης για να υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του σώματος.

Οι βιταμίνες C, B2, B3, B5 και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οι βιταμίνες B1, B2, B3, B5, C, Βιοτίνη και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Οι βιταμίνες B2, C, E,Σελήνιο και Ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ο Ψευδάργυρος, το Σελήνιο και οι βιταμίνες A, C, D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Echinacea, το Uncaria, το Reishi, το Shitake, το Maitake, το Agaric, το Trametes και το Astragalus, βοηθούν στη στήριξη των φυσικών άμυνων του σώματος. Το Polygonum έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Συνιστάται να λαμβάνονται από το στόμα  1-2 φακελίσκοι  (sticks/μπαστούνια) του προϊόντος την ημέρα, απευθείας στο στόμα ή αραιωμένο σε νερό, ανακατεύοντας προσεκτικά και καταναλώνοντας αμέσως μετά την προετοιμασία. Πάρτε το κατά προτίμηση μετά τα κύρια γεύματα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Συσκευασία 20 φακελίσκων 3,5 γραμμαρίων

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 70 γραμμαρίων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΣΧΥΟΣ: 36 μήνες σε κλειστή και σωστά αποθηκευμένη συσκευασία

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Καμία

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Καμία

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

  • Τα συμπληρώματα δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
  • Μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.
  • Το προϊόν περιέχει πολυόλες, η υπερβολική κατανάλωση των οποίων μπορεί να έχει καθαρτικά αποτελέσματα.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ:

  • Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου σε δροσερό και ξηρό μέρος. Αποφύγετε την έκθεση σε εντοπισμένες πηγές θερμότητας, ηλιακό φως και επαφή με νερό.
  • Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν που έχει αποθηκευτεί σωστά, σε κλειστό πακέτο.
  • Μην διασκορπίζετε στο περιβάλλον μετά τη χρήση.
Menu