ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το ΝP10® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο σε βιταμίνες, μέταλλα, L-Arginine και φυτικά εκχυλίσματα Echinacea, Uncaria, Astragalus, Polygonum, Reishi, Maitake, Shiitake, Agaricus και Trametes χρήσιμα σε περίπτωση ανεπάρκειας ή αυξημένης ανάγκης για να υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του σώματος. Η Βιταμίνη C και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες ενώ η Βιταμίνη D στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες Β1, Β2, νικοτιναμίδιο και βιοτίνη συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Οι βιταμίνες C, B2, νικοτιναμίδιο, παντοθενικό οξύ και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οι βιταμίνες B1, B2, νικοτιναμίδιο, παντοθενικό οξύ, C, βιοτίνη και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας.

Οι βιταμίνες B2, C, E, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ο Ψευδάργυρος, το Σελήνιο και οι βιταμίνες A, C, D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Echinacea, το Uncaria, το Reishi, το Shitake, το Maitake, το Agaric, το Trametes και το Astragalus, βοηθούν στη στήριξη της φυσικής άμυνας του σώματος. Το Polygonum έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Συνιστάται να λαμβάνονται από το στόμα  1-2 φακελίσκοι  (sticks) του προϊόντος την ημέρα, απευθείας στο στόμα ή αραιωμένο σε νερό, ανακατεύοντας προσεκτικά και καταναλώνοντας αμέσως μετά την προετοιμασία. Πάρτε το κατά προτίμηση μετά τα κύρια γεύματα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Καμία

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
  • Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη ,αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το φως.
  • Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στην συσκευασία του προϊόντος / 36 μήνες σε κλειστή και σωστά αποθηκευμένη συσκευασία.
  • Απορρίψτε την συσκευασία υπεύθυνα μετά την χρήση.
  • Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 9386 / 22-12-2020.
  • Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 20 φακελίσκων των 3,5 γραμμαρίων.
Καθαρό Βάρος Συσκευασίας : 70 γραμμάρια.

Menu