ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Comfort-in ™ είναι ένα σύστημα έγχυσης χωρίς βελόνα.
Το σύστημα με ελατήριο είναι ένας τύπος ιατρικής σύριγγας που χρησιμοποιεί υψηλή πίεση – χρησιμοποιεί τη στενή δέσμη του εγχυμένου υγρού αντί για μια υποδερμική βελόνα για να διεισδύσει στον υποδόριο ιστό.
Το Comfort-in ™ είναι ένα συμπαγές σύστημα και παρέχει μέχρι και 0,5 ml (50 μονάδες) οποιουδήποτε υγρού φαρμάκου.
Είναι ιδανικό για προσωπική χρήση για την αυτο-χορήγηση ινσουλίνης, ορμονών, βιταμίνης Β-12 και άλλων υγρών ενέσιμων φαρμάκων.
Όσον αφορά την προσωπική χρήση, το Comfort-in ™ είναι μια εκπληκτική συσκευή που έδωσε στα άτομα με βελονοφοβία την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά για να λάβουν ή να αυτο-χορηγήσουν φάρμακα μέσω του συστήματος χωρίς βελόνα. Παρέχει στους ασθενείς που φοβούνται τη δυνατότητα να λαμβάνουν εμβολιασμούς ή να επιτρέπουν στον επαγγελματία του ιατρικού τους τομέα, να χορηγούν τοπική αναισθησία για να εκτελούν ακόμα και απλές διαδικασίες, όπως τα ράμματα.

Η αντλία ΕΝ1 είναι μία ιατροτεχνολογική συσκευή που επιτρέπει τον ακριβή ρυθμό έγχυσης όπως φαίνεται στην συσκευασία της. Σε περίπτωση που χρειάζεται να τροποποιηθεί η ωριαία χορήγηση του φαρμάκου, αυτή η μετατροπή μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλάζοντας την συγκέντρωση του φαρμάκου στον διαλύτη.
Το περίβλημα του δοχείου της συσκευής είναι επιμήκους σχήματος και χωρίς γωνίες, από σκληρό άκαμπτο υλικό που παρέχει προστασία έναντι της UV ακτινοβολίας και με τυπωμένη κλίμακα ένδειξης όγκου πλήρωσης του μπαλονιού.
Στο εξωτερικό κέλυφος είναι τυπωμένος ο αριθμός παρτίδας και ο κωδικός χρώματος είναι εκτυπωμένος στη γραμμή έγχυσης.
Το ελαστομερές μπαλόνι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με συμβατότητα και σταθερότητα με το χορηγούμενο σκεύασμα και περιέχει εντός του δοχείου της συσκευής οδηγό για την συμμετρική διόγκωσή του κατά την πλήρωσή του με το φάρμακο και κινητό δείκτη στάθμης του υγρού.
Η συσκευή διαθέτει ξεχωριστό στόμιο πλήρωσης του μπαλονιού με βαλβίδα αντεπιστροφής, προ-συνδεδεμένο σωλήνα χορήγησης με κινητό διακόπτη άμεσης διακοπής της χορήγησης και ενσωματωμένο διπλό φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων και απομάκρυνσης αέρα.
Η ροή ρυθμίζεται μέσω επιπέδου τριχοειδικού στοιχείου, ενσωματωμένου σε εμφανή θέση στο σωλήνα έγχυσης, ώστε να δύναται να προσκολλάται στο δέρμα προκειμένου το διερχόμενο υγρό να βρίσκεται πάντα σε θερμοκρασία σώματος και να επιτυγχάνεται η μέγιστη ακρίβεια χορήγησης.
Η συσκευή είναι ελεύθερη φθαλικών (DEHP – FREE) & LATEX FREE, διατίθεται σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με τον επιθυμητό όγκο χορηγούμενου διαλύματος και ρυθμού έγχυσης.
Θερμοκρασία λειτουργίας 32°C / 89,6 F.
O έλεγχος ακριβείας έχει πραγματοποιηθεί με την χρήση διαλύματος 0,9% NaCl. Ο ρυθμός έγχυσης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ±10% μειώνοντας ή αυξάνοντας την πυκνότητα του διαλύματος προς έγχυση.
Ο ρυθμός έγχυσης έχει ελεγχθεί τοποθετώντας την αντλία και το ρυθμιστή ροής στο ίδιο επίπεδο. Αν η αντλία τοποθετηθεί πιο ψηλά από τον ρυθμιστή ροής ο ρυθμός έγχυσης θα αυξηθεί.
Βάρος: vol. 275ml – 200ml – 150ml/120gr – 100ml/75gr – 60ml/65gr
Aποστειρωμένη για μία χρήση, μη πυρετογόνο – Αποστείρωση με αιθυλενοξείδιο (ΕΟ) – Μη επαναχρησιμοποίηση.
Ισχύς του προϊόντος 5 έτη από την ημερομηνία αποστείρωσης.
Εάν η συσκευασία έχει ανοιχτεί ή έχει υποστεί ζημιά μην τη χρησιμοποιήσετε.
Προαιρετικά: πολυεπίπεδος καθετήρας – βαλβίδα χωρίς βελόνα – τσάντα ταξιδίου – προσαρμοσμένο κιτ.
Ενιαία σφραγισμένη συσκευασία εύκολου ανοίγματος – κουτί 10 τεμ. – κουτί 60 τεμ. (60/100ml) και κουτί 10 τεμ. – κουτί 40 τεμ. (150/200/275ml)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ροές Από 0,5ml/h έως 500ml/h
Ονομαστικοί όγκοι & ακρίβεια συστήματος:
Όγκοι 60ml – 100ml – 150ml200ml – 275ml – 350ml
Ακρίβεια: ±10% του Ονομαστικού Όγκου
Υπολειμματικός όγκος:
0,45ml σε όγκο 60ml
0,70ml σε όγκους 100ml & 150ml
1,20ml σε όγκους 200ml & 275ml
Φίλτρο Σωματιδίων 1,2μ (στο μοντέλο UVA φίλτρο Pall 5,0μ), για την εκκένωση του αέρα φίλτρο 0,02μ
Bolus (κατ΄επίκληση) Όγκος:
0,5ml – 1ml -2ml
Χρόνος «κλειδώματος» (Λεπτά):
8-15-30-60
Multirate Από 0,5ml/h έως 12ml/h (4 διαφορετικές ροές σε κάθε μοντέλο)
Yλικά: Latex Free & DEHP Free

Το Implantable Titanium-Port της LEXEL είναι ένα εμφυτευμένο ολοκληρωμένο σύστημα (port), για ασθενείς που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία, για παρεντερική διατροφή, χορήγηση αντιβιοτικών και για αιμοληψίες. Το σύστημα απαλλάσσει τους ασθενείς από τον πόνο των ενέσεων και τους επιτρέπει να έχουν μια κανονική καθημερινότητα μεταξύ των εγχύσεων.

Το Implantable Titanium-Port της LEXEL έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη, για ενήλικες, παιδιά και νεογνά.

 • Τρία διαφορετικά μεγέθη καθετήρων (9FR / 7FR / 5,5FR)
 • Παρέχεται με ολοκληρωμένο σετ βελονών και εξαρτημάτων.
 • Έχει πολύ μικρό βάρος και μεγάλη επιφάνεια διάτρησης.
 • Διατίθεται με τον καθετήρα προσαρμοσμένο ή χωρίς.
 • Δεν επηρεάζει τους μαγνητικούς τομογράφους.
 • Ο καθετήρας είναι κατασκευασμένος από υλικό που προστατεύει τα φωτοευαίσθητα φάρμακα.
 • Διαθέτουν μεγάλο θάλαμο, φίλτρο και αεραγωγό με καπάκι.
 • Η απόσταση μεταξύ του άκρου και εξόδου είναι 40mm.
 • Διαθέτουν ρυθμιστή ροής (τύπου aldeberg) με φίλτρο και αεραγωγό με καπάκι.
 • Όλα τα τμήματά της έχουν ικανοποιητική αντοχή σε συνηθισμένες μηχανικές πιέσεις.
 • Είναι στείρα και ελεύθερη πυρετογόνων οργανισμών.
 • Ο αεραγωγός φέρει φίλτρο το οποίο διατηρεί ανεμπόδιστη την ροή του υγρού, είναι υδρόφοβο και δεν επιτρέπει την παλινδρόμηση του αέρα.
 • Ο κυρίως σωλήνας είναι εύκαμπτος, διαφανής και άχρωμος, φέρει ενδιάμεσο τμήμα (latex free) για την προσθήκη φαρμάκων.
 • Στο σημείο όπου γίνονται οι προσθήκες φαρμάκων φέρει άκαμπτη, διαφανή διακλάδωση τύπου «Υ» διασφαλίζοντας ότι μετά την απομάκρυνση της βελόνας (0,6mm) δεν παρατηρείται καμία διαρροή αέρα. Το άκρο του τμήματος σύνδεσης της συσκευής φέρει ειδική υποδοχή σύνδεσης luer lock για άνετη και ατραυματική έγχυση.
 • Ο όγκος ροής των διαλυμάτων είναι σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές 10 – 250ml / hr (60 σταγόνες) και επιτυγχάνεται από τον ρυθμιστή ακριβείας (ρολόι – βαρελάκι).
 • O σωλήνας έχει μήκος 180cm (συνολικό μήκος συσκευής 200cm).
 • Eίναι ατομικά συσκευασμένες σε συσκευασία PEELPACK.

Η βελόνα Huber είναι μια κοίλη βελόνα με ένα μακρύ λοξό, αιχμηρό άκρο που σχεδιάστηκε από τον οδοντίατρο Dr. Ralph L. Huber και εκλεπτύνθηκε αργότερα από τον αναισθησιολόγο Dr. Edward B. Tuohy για να χρησιμοποιηθεί στον καθετήρα της σπονδυλικής στήλης.

Οι βελόνες Huber είναι μια εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλα συστήματα χορήγησης που χρησιμοποιούνται για έγχυση, καθώς χρησιμοποιούνται σε ασθενείς που χρειάζονται επαναλαμβανόμενη αγγειακή πρόσβαση και θεραπεία με υγρά σε μακροχρόνια βάση και είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με συστήματα πλήρως εμφυτεύσιμων ενδαγγειακών καθετήρων (ports).

Τα συστήματα εμφυτεύσιμων καθετήρων έχουν πολλές χρήσεις όπως έγχυση φαρμάκων, χορήγηση ενδοφλέβιων υγρών, διαλυμάτων παρεντερικής διατροφής και προϊόντων αίματος καθώς και αιμοληψίες.

ΒΕΛΟΝΕΣ HUBER PORT JECT

Οι βελόνες και τα σετ PORT-JECT® έχουν σχεδιαστεί για ασφαλή και εύκολη εισαγωγή σε συσκευές αγγειακής πρόσβασης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση συνεχούς ή / και bonus έγχυσης αναλγητικών φαρμάκων, για χορήγηση χημειοθεραπείας, αντιβιοτικών ή παρεντερικής διατροφής.

Ο μοναδικός σχεδιασμός “non-coring” του άκρου της βελόνας Huber προάγει την ευκολία διείσδυσης και τη μέγιστη διάρκεια ζωής του διαφράγματος του εμφυτεύσιμου κώδωνα (port).

Διατίθενται στα κοινά χρησιμοποιούμενα διαμετρήματα και μεγέθη βελονών. Τα βασικά σετ περιλαμβάνουν γραμμή επέκτασης, με ή χωρίς θέση έγχυσης Υ, διακόπτη ροής, θηλυκό άκρο luer. Άνεση στην οπτική επαφή στην περιοχή έγχυσης.

PORT-JECT® A: Βελόνη Huber με luer, ευθεία, για έκπλυση του εμφυτεύσιμου καθετήρα (port).

PORT-JECT® B: Χειρουργική βελόνη Huber με Luer, κεκαμμένη 90° , για έκπλυση του εμφυτεύσιμου καθετήρα (port).

PORT-JECT® C: Σετ βελόνης Huber με πτερύγια στερέωσης (πεταλούδα), κεκαμμένη 90° , με γραμμή επέκτασης, διακόπτη ροής, θηλυκό άκρο luer.

PORT-JECT® D: Σετ βελόνης Huber με πτερύγια στερέωσης (πεταλούδα), κεκαμμένη 90°, με γραμμή επέκτασης, σημείο έγχυσης Y, διακόπτη ροής, θηλυκό άκρο luer.

PORT-JECT® E: Σετ βελόνης Huber, κεκαμμένη 90° με λαβή, με γραμμή επέκτασης, διακόπτη ροής, θηλυκό άκρο luer.

PORT-JECT® F: Σετ βελόνης Huber, κεκαμμένη 90° με λαβή, με γραμμή επέκτασης, θέση έγχυσης Y, διακόπτη ροής, θηλυκό άκρο luer.

Προγεμισμένη σύριγγα με αντιθρομβωτικό Διάλυμα Κιτρικού 4% σε Φυσιολογικό ορό USP.

Το CitraFlow ενδείκνυται για χρήση στην διατήρηση βατότητας Συσκευών Αγγειακής Προσπέλασης (ΣΑΠ).

Διεύθυνση εταιρείας παραγωγής: www.medxl-europe.com

ΔΡΑΣΗ

Το διάλυμα CitraFlow ενεργεί σαν έμεσος αντιθρομβωτικός παράγοντας για το κλείσιμο Συσκευών Αγγειακής Προσπέλασης (ΣΑΠ). Το αντιθρομβωτικό διάλυμα Κιτρικού Νατρίου ενεργεί αντιθρομβωτικά μέσω της δέσμευσης των ιόντων Ασβεστίου στο αίμα και τους ιστούς από τα ιόντα κιτρικού εμποδίζοντας τη δράση των προθρομβωτικών, των οποίων η δράση βασίζεται στο Ασβέστιο. Στο εξωσωματικό σύστημα το Κιτρικό Νάτριο δρα αντιθρομβωτικά μέσω της δέσμευσης ιόντων Ασβεστίου σε ένα υδατοδιαλυτό σύμπλεγμα. Το Ασβέστιο είναι ένα βασικό ιόν εμπλεκόμενο στη διαδικασία θρόμβωσης. Η τοπική απομάκρυνσή του μέσω του Κιτρικού εμποδίζει την ενεργοποίηση των θρομβωτικών παραγόντων του παράγοντα Χ και της προθρομβίνης και του επακόλουθου σχηματισμού του ινώδους. Εφόσον χρησιμοποιείται όπως ενδύκνειται το CitraFlow ελαχιστοποιεί τους κινδύνους της συστηματικής αντιθρομβωτικής αγωγής που σχετίζονται με την χρήση σφραγιστικών διαλυμάτων Ηπαρίνης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το CitraFlow παρέχεται σε διαφανή, πλαστική, προγεμισμένη σύριγγα, συσκευασμένη σε θερμοσυγκολημμένο φάκελο. Κάθε προγεμισμένη σύριγγα περιέχει αποστειρωμένο , διαφανές και άχρωμο διάλυμα 0,04g/ml Διένυδρο Κιτρικό Νάτριο USP με αιθανόλη (έκδοχο) pH ρυθμισμένο με κιτρικό οξύ. Το CitraFlow είναι ελεύθερο από λατέξ και δεν περιέχει συντηρητικά.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Το CitraFlow πρέπει να αποθηκεύεται μεταξύ 15°C και 30°C (59oF και 86oF) και να προστατεύεται από την απευθείας έκθεση στο φως. Το CitraFlow μπορεί να αποθηκευτεί μέχρι και την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης στην συσκευασία του προϊόντος.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 200 ml ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑΣ

Το ORALDRYΤΜ Sensitive είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή στοματικού διαλύματος το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από την αίσθηση καύσου και πόνου. Ενδείκνυται για την αποτελεσματική αποκατάσταση της δραστηριότητας των σιελογόνων αδένων σε περίπτωση μειωμένης σιελόρροιας και ξηροστομίας στην περίπτωση φαρμακευτικών θεραπειών και ακτινοθεραπείας, διαβήτη, συνδρόμου Sjogren, συνδρόμου καυσαλγίας στόματος, στρες και καταθλιπτικών καταστάσεων. Βελτιώνει την αίσθηση της γεύσης σε περίπτωση αλλοίωσής της, αποτελεσματικό επίσης και στην περίπτωση κακής αναπνοής.

Δίνει γρήγορη ανακούφιση και αίσθηση ευεξίας στη στοματική κοιλότητα. Περιέχει ένζυμα που υπάρχουν στο σάλιο που βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσιολογικού περιβάλλοντος του στοματικού βλεννογόνου.

Η λιπαντική του ιδιότητα βοηθά να αποφευχθεί οποιαδήποτε τριβή στο στοματικό βλεννογόνο, διατηρεί άθικτες τις μεμβράνες των στοματικών βλεννογόνων και τις προστατεύει από τυχόν μικρούς ερεθισμούς. Το ORALDRYΤΜ Sensitive δεν περιέχει αλκοόλ.

Συστατικά: Aqua, Coenzyme Q10, Lysozyme, Lactoferrine, Hyaluronic Acid, Carbomer, Citric Acid.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ρίξτε 15 ml στοματικό διάλυμα ORALDRYΤΜ Sensitive στο δοσομετρητή  χωρίς να το αραιώσετε και κάνετε πλύσεις στην στοματική κοιλότητα. Η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 3 ή 4 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας. Προκειμένου να επιτευχθεί η κατάλληλη στοματική προστασία, η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται πιθανώς πριν ή μετά τα γεύματα και το βράδυ προ του ύπνου.

Ξεπλύνετε το στόμα σας με αδιάλυτο στοματικό διάλυμα για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έρχεται σε επαφή με την στοματική κοιλότητα ή με τις πάσχουσες περιοχές.

ΜΗΝ ΤΟ KATAΠΙΕΙΤΕ.

Μην καταναλώνετε υγρές ή στερεές ουσίες εντός τουλάχιστον 30 λεπτών από την τελευταία χρήση του ORALDRYΤΜ Sensitive.

Χρήση αποκλειστικά μόνο από το στόμα.

To ORALDRYΤΜ Sensitive είναι ένα προιόν που πρέπει να χρησιμοποιείται σε στοματικούς βλεννογόνους που δεν έχουν ιδιαίτερο κίνδυνο.

Η συσκευασία περιέχει 1 Φιαλίδιο των 200ml με δοσομετρητή.

ΓΕΛΗ 50 ml ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ

Το AFTORAL® Oral Gel είναι ένα επικουρικό διάλυμα σε μορφή γέλης που ενδείκνυται για τη θεραπεία βλαβών που υπάρχουν στην στοματική κοιλότητα, δημιουργώντας ένα βλεννοκολλητικό και προστατευτικό φιλμ για απόλυτη προστασία. Η λειτουργία φραγμού ευνοεί τη σωστή θωράκιση του στοματικού βλεννογόνου σε περίπτωση φλεγμονών και αλλοιώσεων που υπάρχουν στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα, αποτρέποντας το σχηματισμό νέων πληγών. H σωστή φυσιολογία του στοματικού βλεννογόνου επιτυγχάνεται επίσης από την παρουσία υαλουρονικού οξέος. Προσφέρει αναλγητική δράση και επούλωση στοματικών ελκών και αλλοιώσεων, συμπεριλαμβανομένων όσων προκαλούνται από φαρμακευτική αγωγή, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, αφθώδη στοματίτιδα , καύσο ,πόνο , μικρές βλάβες και φλεγμονές, σύνδρομο καυσαλγίας στόματος  και τέλος από τραυματικά έλκη που προκαλούνται από τη χρήση ορθοδοντικών συσκευών ή οδοντικών προσθέσεων. Ανακουφίζει από την αίσθηση καύσου και πόνου. Το προϊόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε βλεννογόνους με σοβαρή βλάβη.

Το AFTORAL® Oral Gel δεν περιέχει αλκοόλ.

Συστατικά: Glycerophosphoinositol Lysine Salt, Hyaluronic Acid, PVP (polyvinylpyrrolidone), Xanthan Gum, Xylitol, Ajuga Reptans extract (teupolioside).

TΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αδιάλυτη γέλη

Χρησιμοποιήστε 10 ml στοματική γέλη AFTORAL® Oral Gel χωρίς να την αραιώσετε, 3 ή 4 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας. Ξεπλύνετε το στόμα σας με αδιάλυτο διάλυμα γέλης για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έρχεται σε επαφή με τη στοματική κοιλότητα ή με τις πάσχουσες περιοχές.

Χορήγηση γέλης με τη συσκευή ακροφυσίου τύπου σπρέϊ

Aνακινήστε καλά την φιάλη πριν τη χρήση, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα από το στοματικό διανομέα κατά την πρώτη χρήση, πατήστε μερικές φορές το στοματικό διανομέα για να εξαλείψετε τον αέρα και να γεμίσετε το στοματικό διανομέα με το προϊόν. Σε περίπτωση αφθών ή εντοπισμένων μεταβολών στη στοματική κοιλότητα, χρησιμοποιήστε το προϊόν χρησιμοποιώντας το διανεμητή ψεκασμού που παρέχεται ψεκάζοντας τη γέλη απευθείας στο προσβεβλημένο μέρος της ερεθισμένης και τοπικά ερυθράς στοματικής κοιλότητας.

Η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 3 ή 4 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας. Προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή κατάλληλη στοματική προστασία, η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται πιθανώς πριν ή μετά τα γεύματα και το βράδυ προ του ύπνου.

Αραιωμένη γέλη

Aραιώστε 10 ml γέλης AFTORAL® Oral Gel σε ένα φλιτζάνι που περιέχει νερό. Ανακατέψτε καλά το προϊόν και τοποθετείστε το  στο στόμα και κάντε γαργάρες για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έρχεται σε επαφή με τη στοματική κοιλότητα ή με τις πάσχουσες περιοχές. που πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία.

Προκειμένου να επιτευχθεί η κατάλληλη στοματική προστασία, η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται πιθανώς πριν ή μετά τα γεύματα και το βράδυ προ του ύπνου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το διάλυμα που παρέχεται στο βλεννογόνο τουλάχιστον για 60 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα και στη συνέχεια απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο προϊόν.

ΜΗΝ ΤΟ KATAΠΙΕΙΤΕ.

Μην καταναλώνετε υγρές ή στερεές ουσίες εντός τουλάχιστον 30 λεπτών από την τελευταία χρήση του AFTORAL® Oral Gel.

Συνιστάται η επανάληψη των εφαρμογών του ψεκασμού σπρέι γέλης AFTORAL® Oral Gel 3 ή 4 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των ψεκασμών, ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Μην χρησιμοποιείτε σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Χρήση αποκλειστικά μόνο από το στόμα. Αποφύγετε την κατάποση.

Η συσκευασία περιέχει 1 Φιαλίδιο των 50ml με ακροφύσιο στοματικού διανομέα.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 200 ML ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ

Το στοματικό διάλυμα Aftoral® Sensitive είναι ένα επικουρικό στοματικό διάλυμα για την καθημερινή στοματική υγιεινή. Ενδείκνυται σε περίπτωση ερυθρότητας και φλεγμονής του στοματικού βλεννογόνου όπως : ουλίτιδα, βλεννογονίτιδα, αλλοιώσεις που προκαλούνται από φαρμακευτική αγωγή, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία,  γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, αφθώδη στοματίτιδα και τέλος από τραυματικά έλκη που προκαλούνται από τη χρήση ορθοδοντικών συσκευών ή οδοντικών προσθέσεων.

Το στοματικό διάλυμα Aftoral® Sensitive δεν περιέχει αλκοόλ και χλωρεξιδίνη.

Συστατικά: Glycerophosphoinositol Lysine Salt, Hyaluronic Acid, PVP (polyvinylpyrrolidone), Ajuga Reptans extract (teupolioside), Xanthan Gum, Xylitol.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ -ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Βάζετε 10 ml στοματικό διάλυμα Aftoral® Sensitive στο στόμα σας, κάνετε στοματικές πλύσεις για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αποβάλλετε το διάλυμα. Χρησιμοποιείστε το το πρωί μετά το πλύσιμο των δοντιών με οδοντόβουρτσα, μετά τα γεύματα και το βράδυ προ του ύπνου.

Χρησιμοποιείτε το προϊόν αδιάλυτο.

ΜΗΝ ΤΟ KATAΠΙΕΙΤΕ.

Μην καταναλώνετε υγρές ή στερεές ουσίες εντός τουλάχιστον 30 λεπτών από την τελευταία χρήση του Aftoral® Sensitive.

Χρήση αποκλειστικά μόνο από το στόμα. Αποφύγετε την κατάποση.

Η συσκευασία περιέχει 1 Φιαλίδιο των 200ml με δοσομετρητή.

ΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΜΑΛΟΥ ΛΕΙΧΗΝΑ, ΤΗΣ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ  ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ

Το LIXENIL Gel Spray®  βοηθά στη διαχείριση των επώδυνων συμπτωμάτων της σοβαρής βλεννογονίτιδας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν: ομαλός λειχήνας, καύσος, πόνος, μικρές βλάβες και φλεγμονές, σύνδρομο καυσαλγίας στόματος.

Είναι μια γέλη που σχηματίζει ένα βλεννοκολλητικό και προστατευτικό φιλμ για απόλυτη προστασία. Η λειτουργία φραγμού ευνοεί τη σωστή θωράκιση του στοματικού βλεννογόνου σε περίπτωση φλεγμονών και αλλοιώσεων που υπάρχουν στην στοματοφαρυγγική κοιλότητα. H σωστή φυσιολογία του  στοματικού βλεννογόνου επιτυγχάνεται επίσης  από την παρουσία υαλουρονικού οξέος. Προσφέρει αναλγητική δράση και επούλωση στοματικών ελκών, συμπεριλαμβανομένων όσων προκαλούνται από φαρμακευτική αγωγή, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, αφθώδη στοματίτιδα, τραυματικά έλκη που προκαλούνται από τη χρήση ορθοδοντικών συσκευών ή / και οδοντικών προσθέσεων.

Ανακουφίζει από την αίσθηση καύσου και πόνου.

Το LIXENIL Gel Spray® δεν περιέχει αλκοόλ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, PVP (polyvinylpyrrolidone ), Sodium Hyarulonate, Ajuga Reptans Cell Culture Extract (teupolioside), Eugenia Caryophyllus Oil,  Glycerophosphoinositol Lysine Salt, Xylitol.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Aνακινήστε καλά την φιάλη πριν την χρήση, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα από τον στοματικό διανομέα κατά την πρώτη χρήση, πιέστε μερικές φορές τον στοματικό διανομέα για να εξαλείψετε τον αέρα και να γεμίσετε τον στοματικό διανομέα με το προϊόν, κατευθύνοντας το ακροφύσιο του στοματικού διανομέα  απευθείας στο προσβεβλημένο μέρος, στην περιοχή της ερεθισμένης και τοπικά ερυθράς στοματικής κοιλότητας.

Ψεκάστε το LIXENIL Gel Spray® 2 έως 3 φορές απευθείας στη στοματική κοιλότητα ή στο προσβεβλημένο μέρος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το διάλυμα τουλάχιστον για 60 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα και στη συνέχεια απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο προϊόν.

ΜΗΝ KATAΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.

Συνιστάται η επανάληψη των εφαρμογών με LIXENIL Gel Spray®  αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Μην το χρησιμοποιείτε σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Χρήση αποκλειστικά μόνο από το στόμα. Αποφύγετε την κατάποση.

Περιέχει το συστατικό Ευγενόλη,  μην το χρησιμοποιείτε εάν υπάρχει υπερευαισθησία ή μεμονωμένη αλλεργία.

Η συσκευασία περιέχει 1 Φιαλίδιο των 30ml.

ΓΕΛΗ 30 ml ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΚΩΝ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Το AFTASOLTM Oral Gel Junior είναι ένα επικουρικό διάλυμα σε μορφή γέλης που ενδείκνυται για τη θεραπεία βλαβών που υπάρχουν στην στοματική κοιλότητα, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν: πόνος, καύσος, μικρές βλάβες και φλεγμονές, σύνδρομο καυσαλγίας στόματος. Δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα, ένα βλεννοκολλητικό και προστατευτικό φιλμ για απόλυτη προστασία. Η λειτουργία φραγμού ευνοεί τη σωστή θωράκιση του στοματικού βλεννογόνου σε περίπτωση φλεγμονών και αλλοιώσεων που υπάρχουν στην στοματοφαρυγγικής κοιλότητα, αποτρέποντας το σχηματισμό νέων πληγών. H σωστή φυσιολογία του στοματικού βλεννογόνου επιτυγχάνεται επίσης από την παρουσία υαλουρονικού οξέος. Προσφέρει αναλγητική δράση και επούλωση στοματικών ελκών και αλλοιώσεων, συμπεριλαμβανομένων όσων προκαλούνται από φαρμακευτική αγωγή, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, αφθώδη στοματίτιδα, καύσο, πόνο, μικρές βλάβες και φλεγμονές, σύνδρομο καυσαλγίας στόματος και τέλος από τραυματικά έλκη που προκαλούνται από τη χρήση ορθοδοντικών συσκευών ή οδοντικών προσθέσεων. Το AFTASOLTM Oral Gel Junior απομονώνει το ενδιάμεσο μέρος αποφεύγοντας την οδυνηρή επαφή με τη γλώσσα, το σάλιο και καθιστά ευκολότερο τον  εκφυλισμό τόσο των τροφίμων όσο και των υγρών για τον ασθενή. Ανακουφίζει από την αίσθηση καύσου και πόνου. Το προϊόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε βλεννογόνους με σοβαρή βλάβη.

Το AFTASOLTM Oral Gel Junior δεν περιέχει αλκοόλ.

Συστατικά: Glycerophosphoinositol Lysine Salt, Sodium Hyaluronate, PVP (polyvinylpyrrolidone), Xanthan Gum, Xylitol.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ -ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αδιάλυτη γέλη

Χρησιμοποιείστε 10 ml στοματική γέλη AFTASOLTM Oral Gel Junior χωρίς να την αραιώσετε, επί 3 ή 4 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Ξεπλύνετε το στόμα σας με αδιάλυτο διάλυμα γέλης για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έρχεται σε επαφή με τη στοματική κοιλότητα ή με τις πάσχουσες περιοχές.

Χορήγηση γέλης με ακροφύσιο τύπου σπρέϊ

Aνακινείστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα από το στοματικό διανομέα κατά την πρώτη χρήση, πατήστε μερικές φορές το στοματικό διανομέα για να εξαλείψετε τον αέρα και να γεμίσετε το στοματικό διανομέα με το προϊόν. Σε περίπτωση αφθών ή εντοπισμένων μεταβολών στη στοματική κοιλότητα, χρησιμοποιήστε το προϊόν χρησιμοποιώντας το διανεμητή ψεκασμού που παρέχεται εφαρμόζοντάς τον απευθείας, ψεκάζοντας τη γέλη απευθείας στο προσβεβλημένο μέρος της ερεθισμένης και τοπικά ερυθράς στοματικής κοιλότητας.

Η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 3 ή 4 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας. Προκειμένου να επιτευχθεί η  κατάλληλη στοματική προστασία, η χορήγηση πρέπει να επαναλαμβάνεται πιθανώς πριν ή μετά τα γεύματα και το βράδυ προ του ύπνου.

Αραιωμένη γέλη

Σε περίπτωση μικρών αλλοιώσεων και αίσθησης καύσου στη στοματική κοιλότητα αραιώστε 10 ml AFTASOLTM Oral Gel Junior σε ένα φλιτζάνι που περιέχει 10ml νερό. Ανακατέψτε καλά το προϊόν, τοποθετείστε το στο στόμα και κάνετε γαργάρες για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έρχεται σε επαφή με τη στοματική κοιλότητα ή με τις πάσχουσες περιοχές. που πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το διάλυμα τουλάχιστον για 60 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα και στη συνέχεια απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο προϊόν.

ΜΗΝ ΤΟ KATAΠΙΕΙΤΕ.

Μην καταναλώνετε υγρά ή στερεά για τουλάχιστον 30 λεπτά μετά την χρήση της γέλης AFTASOLTM Oral Gel Junior.

Συνιστάται η επανάληψη των εφαρμογών του  ψεκασμού σπρέι γέλης AFTASOLTM Oral Gel Junior 3 ή 4 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε σύντομο διάστημα μεταξύ των ψεκασμών, ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Χρήση αποκλειστικά μόνο από το στόμα.

Η συσκευασία περιέχει 1 Φιαλίδιο των 30ml με ακροφύσιο στοματικού διανομέα.

ΚΡΕΜΑ 50 ml ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κρέμα VerbadermTM CR λόγω της ειδικής σύνθεσής της έχει προστατευτική και επικουρική δράση στη φυσιολογική αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και το σώμα, παρουσία αλλοιώσεων του δέρματος που προέρχονται από ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, αποφεύγοντας κατά την εφαρμογή την άμεση επαφή με τα μάτια και τους εσωτερικούς βλεννογόνους. Είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις ερεθισμού του δέρματος από ακτινοθεραπεία ειδικά εάν χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα, καύσο, κνησμό, εγκαύματα και θυλακίτιδα. Χάρη στην επίδραση φραγμού, προστατεύει και ενυδατώνει το προσβεβλημένο τμήμα, προωθώντας έτσι την αποκατάσταση των φυσιολογικών συνθηκών ισορροπίας και ακεραιότητας του επιδερμικού φράγματος. Προσφέρει αίσθηση άμεσης ανακούφισης.

Συστατικά: Aqua, Dermasyr 10 (Verbascoside), Opuntia Cochenillifera extract, Capparis Spinosa extract, Olea Europea extract, Sodium Hyaluronate, Methyl Salicylate.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ -ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

H VerbadermTM CR είναι για τοπική, εξωτερική χρήση μόνο. Απλώστε μια στρώση VerbadermTM CR έως ότου απορροφηθεί πλήρως στην πληγείσα περιοχή του δέρματος, μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, ανάλογα με την ανάγκη.

Στην περίπτωση ακτινοθεραπείας ή χημειοθεραπείας εφαρμόζετε μετά την έκθεση μέχρι να απορροφηθεί πλήρως με απαλό μασάζ στην πληγείσα περιοχή και γύρω της. Επίσης συνιστάται να εφαρμόσετε ένα στρώμα VerbadermTM CR το βράδυ πριν από τη συνεδρία, για να επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κάθε ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία. ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Χρήση αποκλειστικά μόνο εξωτερική. Χρήση μόνο σε άθικτο δέρμα. Μην εφαρμόζετε την κρέμα VerbadermTM CR σε εσωτερικούς βλεννογόνους.

Η συσκευασία περιέχει 1 Μπουκάλι Αirless των 50ml.

ΑΛΟΙΦΗ 50 ml ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ, ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

Η αλοιφή reparenΤΜ ενδείκνυται για την προστασία του δέρματος σε περίπτωση αραίωσης της επιδερμικής στιβάδας. Η ειδική της σύνθεση, δημιουργώντας ένα ενδιάμεσο προστατευτικό φραγμό, αποτρέπει το σχηματισμό περαιτέρω φλεγμονών, ραγάδων, απολέπισης του δέρματος, ελκών και δερματικών αλλοιώσεων, λόγω μηχανικής τριβής, χειρουργικών επεμβάσεων, φλεγμονής μετά από ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία, υπερβολικής εφίδρωσης στις πτυχές του ιστού ή αποβολές. Η αλοιφή reparenTM είναι χρήσιμη σε περίπτωση εγκαυμάτων, στην πρόληψη επιφανειακών ραγάδων, δερματικών τραυματισμών και εκδορών που προέρχονται από εξωτερικούς ερεθιστικούς και φλεγμονώδεις παράγοντες. Η ιδιαίτερη και καινοτόμος σύνθεσή του διατηρεί το περιβάλλον του δέρματος σε βέλτιστες φυσιολογικές συνθήκες επιτρέποντας και διευκολύνοντας τη διαδικασία επούλωσης.

Συστατικά: Aqua, Sodium Hyaluronate, Dermasyr 50 (Verbascoside), Allantoin, PEG.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ -ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

H αλοιφή reparenTM είναι για τοπική, εξωτερική χρήση μόνο. Εφαρμόστε μια στρώση reparenTM σε καθαρό και στεγνό δέρμα φροντίζοντας να την απλώσετε απαλά ως ότου απορροφηθεί πλήρως με απαλό μασάζ στην πληγείσα περιοχή και γύρω της σχηματίζοντας ένα ομοιόμορφο στρώμα. Μέτα την εφαρμογή καλύψτε την πληγείσα περιοχή με μία αποστειρωμένη γάζα. Μπορείτε να κάνετε εφαρμογή μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του ιατρού σας.

Μην εφαρμόζετε την αλοιφή reparenTM σε εσωτερικούς βλεννογόνους.

Η συσκευασία περιέχει 1 Μπουκάλι Αirless των 50ml.

ΚΡΕΜΑ 30 ml ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΙΤΙΔΑΣ

Η κρέμα ProctomedTM–CR λόγω της ειδικής σύνθεσής της παρέχει  προστατευτική και ανοσοενισχυτική δράση η οποία προάγει τη φυσιολογική ανάκτηση του επιδερμικού φραγμού της πρωκτικής και της περιπρωκτικής περιοχής. Ενδείκνυται για την θεραπεία των διαταραχών του δέρματος / βλεννογόνου του πρωκτού και της πρωκτικής περιοχής σε ασθενείς που παρουσιάζουν αλλαγές στο δέρμα από ερεθισμούς, κνησμό, καύσο, ερυθρότητα, αιμορροΐδες.

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα και τον έντονο πόνο και προσφέρει αίσθηση άμεσης ανακούφισης.

Συστατικά: Aqua, Dermasyr 10 (Verbascoside), Ruscus Aculeatus Root extract, Vitis Vinifera seed oil, Sodium Hyaluronate.

H  ProctomedTM–CR είναι για τοπική, εξωτερική χρήση μόνο. Απλώστε μια στρώση  ProctomedTM–CR έως ότου απορροφηθεί πλήρως στην πληγείσα περιοχή του δέρματος, μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, ανάλογα με την ανάγκη.

Στην περίπτωση ακτινοθεραπείας ή χημειοθεραπείας εφαρμόζετε στην περιοχή μετά την έκθεση μέχρι να απορροφηθεί πλήρως με απαλό μασάζ του πρωκτού και της γύρω περιοχής.

Συνιστάται να εφαρμόσετε ένα στρώμα ProctomedTM–CR, το βράδυ πριν από τη συνεδρία, για να επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κάθε ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία. ανάλογα με τις ανάγκες ή τη γνώμη και τη συμβουλή του γιατρού σας.

Χρήση αποκλειστικά μόνο εξωτερική. Μην εφαρμόζετε την ProctomedTM–CR   σε εσωτερικούς βλεννογόνους.

Η συσκευασία περιέχει 1 Μπουκάλι Αirless των 30ml.