ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΛΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΩΛΩΠΕΣ

Η θλάση είναι ένας μυικός τραυματισμός, το διάστρεμμα είναι ένα τραύμα των αρθρώσεων, ενώ ο μώλωπας είναι ένα τραύμα που προκαλείται από κτύπημα. Τρία συνηθισμένα ατυχήματα στο σπίτι τα οποία όμως απαιτούν ad hoc θεραπείες, ανάλογα με την έκταση της ζημιάς. Η μυϊκή θλάση είναι ένας τραυματισμός μίας ή περισσοτέρων δεσμών μυϊκών ινών που προκαλείται από ένα ξαφνικό τέντωμα: η μόνη δυνατή θεραπεία είναι η πλήρης ανάπαυση για λίγες ημέρες. Το διάστρεμμα είναι αντίθετα ένα τραύμα των αρθρώσεων, που συνήθως προκαλείται από ακραίου βαθμού διατάσεις. Το πιο συνηθισμένο είναι αυτό του αστραγάλου. Εμφανίζεται όταν ένα οστό βγαίνει από την άρθρωσή του και επανέρχεται αμέσως μετά. Σε σοβαρές περιπτώσεις, αυτή η στιγμιαία διαφυγή μπορεί να προκαλέσει ρήξη συνδέσμου. Ένα διάστρεμμα είναι συνήθως πολύ επώδυνο. Το τραυματισμένο τμήμα έχει τοπικό οίδημα και πόνο στις κινήσεις. Τέλος, ο μώλωπας είναι ένα τραύμα που προκαλείται από σύγκρουση με αμβλύ όργανο, χωρίς πληγή στο δέρμα. Μετά το τραύμα, εμφανίζονται μώλωπες στο δέρμα, μια αρχικά κόκκινη και στη συνέχεια μωβ κηλίδα που με την πάροδο του χρόνου παίρνει κιτρινωπό χρώμα, πριν εξαφανιστεί. Είναι το αποτέλεσμα της ρήξης τριχοειδών αγγείων με διάχυση αίματος στους επιφανειακούς ιστούς. Αν η μεταφορά αίματος είναι ολοένα και πιο άφθονη υπάρχει αιμάτωμα, πιο εκτεταμένο, πρησμένο και πιο σκούρο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Cetearyl Alcohol, Dimethyl Sulfone, Propanediol, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Arnica Montana Flower Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Escin, Beta-Sitosterol, Lecithin, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Pinus Pinaster Extract, Glyceryl Stearate, Menthol, Quercus Robur Root Extract, Helichrysum Italicum Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Diglycerin, Maltodextrin, PEG-100 Stearate, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Rosmarinus Officinalis Stem Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Dimethicone, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, p-Anisic Acid, Linalool, Limonene.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το EDEMOL® cream gel είναι μία γέλη για μασάζ για την ευεξία των μυών και των αρθρώσεων. Μέσω του μασάζ ευνοεί την ευεξία των μυών και των αρθρώσεων μετά από έντονες και παρατεταμένες προσπάθειες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: μην το χρησιμοποιείτε σε απολεπισμένο δέρμα. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Διατηρείται σε κρύο και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Σε απόλυτα υγιές δέρμα, εφαρμόστε τοπικά 2 ή περισσότερες φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 ml cream gel.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 12 μήνες από το άνοιγμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ